E cigaret med nikotin

Her finder du alle de bedste danske e cigaretter med nikotin

E cigaret med nikotin - Her finder du alle de bedste danske e cigaretter med nikotin

E juice

E juice med nikotin

Vi kan nu stolt præsentere Danmarks største udvalg af e juice med nikotin, Super Smoke er forhandleren som suverænt tilbyder det største udvalg, og ikke alene dette, men og det billigste e juice du kan finde på internettet!

Super Smoke tilbyder over 30 eksklusive smagsvarianter af e juice, du kan vælge mellem 5-10 eller 30 ML, du kan vælge at få e juicen uden nikotin eller med nikotin, valgmulighederne er mange da de tilbyder nikotin styrke fra 0 og op til 24 MG nikotin i din e juice, der kan vælges 0-2-4-6-8-10-12-14-16-18-20-22 og 24, så det er det perfekte sted at købe sin e juice hvis man vil trappe stille og roligt ned på nikotinen.

De forskellige smagsvarianter er pt. :

Tobak, Ananas, Appelsin, Banan, Cappuccino, Citrus Mix, Cola, Eucalyptus, Exotic, Fersken, Grape, Hindbær, Irish Cream, Jordbær, Kaffe, Kirsebær, Kiwi, Lakrids, Mad Fruit, Mango, Melon, Menthol, Mint, Mint-Mix, Mælke Chokolade, Mørk Chokolade, Papaya, Pærer, Skovbær, Solbær, Tobak GL, Trutt i Frutti, Vandmelon, Vanilje, Æble

Så det er bestemt ikke mangel på smage der skal stoppe dig i at bruge denne webshop, du løber aldrig tør for nye spændende smage når de gamle bliver for ensformige for dig!

Aldrig før har vi set så fleksibel en webshop med e juice, og priserne er super gode, servicen er helt i topklasse og leveringen foregår lyn hurtigt og smertefrit, så har du ikke prøvet deres e juice før, så er det nu du skal slå til!

Billede af e juice web shoppen:

E juice

Du vælger blot mængden du ønsker at købe, derefter smagen som du vælger mellem de 30 plus smagsvarianter, til sidst nikotin styrken også læg i kurv, betalingen foregår nemt og hurtigt, få dage senere modtager du pakken med e juice direkte sendt til dit hjem.

Besøg deres e juice sektion her

E juice plus en e cigaret

Super smoke tilbyder også de perfekte startsæt til nybegyndere, de har 3 forskellige slags Ego cigaretter, startsættene er 100 procent klar til den nye damper, man får ikke bare e cigaretten, men der medfølger også 30 ML rygevæske med denne, så man er klar så snart man har åbnet pakken.

De fører kun disse 3 slags Ego cigaretter, dette gør de fordi alle ved, at Ego cigaretter holder i længden og der er meget sjældent problemer med disse, så du får en absolut topklasse e cigaret, sammen med noget at det bedste e juice der kan findes online!

Billede af deres luksus Ego-W cigaret:

Ego w

Denne Ego-w e cigaret er absolut blandt de bedste på markedet, ikke alene er dampen fra den rigtig god, men den er også så smart lavet at den har en klemme, som gør man kan opbevare den som en almindelig kuglepen, ret genialt fundet på synes vi her på siden!

Besøg deres Ego sektion her

Den nemme e cigaret med e juice

Til alle dem som ikke gider sidde og genopfylde deres e cigaret har Super smoke også den perfekte e cigaret, denne e cigaret kommer med fyldte filtre, så dette skruer man bare på, damper til det er tomt, smider det væk, og skruer et nyt på med e juice. Denne løsning er en smule dyrere, ikke ret meget, men til gengæld bliver det heller ikke nemmere at dampe end med denne fremragende e cigaret.

Denne nemme e cigaret er perfekt til dem som ønsker at dampe i nogen måneder for at opnå f.eks. et rygestop, den er billig i indkøb og den er nem at bruge, du skal ikke sætte dig ind i alle mulige tekniske ting, som ved de andre e cigaretter, vi anbefaler denne kraftigt til nye tvivlende dampere, som måske ikke lige ved om det overhovedet er noget for dem.

Billede af den nemme e cigaret:

Den nemme e cigaret

Køb den nemme e cigaret her

Så ligegyldigt om du er på jagt efter e juice, en ny e cigaret, eller din allerførste e cigaret, så tilbyder super smoke det hele, med fleksible kombinationer får du lige præcist det du ønsker dig. Denne nye webshop vil helt sikkert blive den bedste og største indenfor dampverdenen inden længe!

E juice med nikotin takker for din tid!

Tag: , , , ,